راهنمای خرید لپ تاپ برای مهندسی معماری و مکانیک:

مدیران انجمن: tara، zandi، tina72، fatemeh

ارسال پست
آواتار کاربر
tina72
پست: 0
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۶ آبان ۱۳۹۷, ۴:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: سنندج

راهنمای خرید لپ تاپ برای مهندسی معماری و مکانیک:

پست توسط tina72 »

از همین اول با خیال راحت بهتون بگم اگر معمار هستید و یا در حال خواندن رشته های مهندسی معماری یا مکانیک هستید .تا حد امکان سمت خرید لپ تاپ نروید و اولویت اولتان را برای خرید سیستم های کامپیوتری یا همان PC ها بگذارید. لپ تاپ ها نسبت به سیستم ها قابلیت پردازشی کمتری دارند و برای کار کردن و با نرم افزارهای قوی مثل 3D Max  و یا موتورهای رندری مثل ویری و کرونا کار با لپ تاپ ها خیلی سخت تر است.
mohandes03_15148054441.jpg
اکثر دانشجویان و مهندسین معماری و کلیه افرادی که به گونه ای با نرم افزار های معماری سروکار دارند، در انتخاب لپ تاپ مناسب برای کاربری خود دچار تردید می‌شوند .اگر معمار و یا مهندس مکانیک هستید برای انتخاب لپ تاپ مناسب بهتر است در سری لپ تاپ های گیمینگ و یا چند رسانه‌ای جستجو کنید که سیستم خنک‌ کنندگی خوبی داشته باشد.
 حداقل ویژگی‌هایی که این لپ تاپ ها باید داشته باشند چنین است:
     نکاتی که باید قبل از خرید لپ تاپ مناسب مهندسی بدانید:
 قبل از این که تصمیم برای خرید لپ تاپ مناسب معماری بگیرید باید بدانید سنگین ترین کاری که با ان قرار است انجام دهید چه کارهایی است.
ما در اینجا کارهای یک معمار رو به 3 دسته تقسیم می کنیم ، نرم افزارهایی که در این دسته ها گفته شده به معنی این نیست که دیگر نرم افزارها قابل نصب نیستند بلکه منظور روان بودن نرم افزار و به نرمی کار کردن لپ تاپ است.
  • کارهای سبک:
کارهای سبک مانند : وب‌گردی ، مشاهده فیلم و عکس ، کار با ابزار آفیس مانند ورد و اکسل و . و تمامی نرم افزارهایی سبک از این قبیل .
 
  • کارهای نیمه سنگین:
این گزینه شامل نرم افزارهایی است که نیازمند محاسبات و تحلیل بیشتری هستند مانند : photoshap ،Autocad
،Corel ،Etabes ، SketchUP
 
  • کارهای سنگین:
این دسته شامل اکثر نرم افزارهای گرافیکی و حتی بازی های کامپیوتری می‌شود
نرم افزارهای معماری که در این رده قرار می گیرد: 3D MAX و VRay، MAYA ،ZBrush ،Rhino ، Revit و از این قبیل.
شما در انجمن پاد عضو نیستید. جهت مشاهده تصاویر و دسترسی به پیوست ها ثبت نام نمایید.
آواتار کاربر
tina72
پست: 0
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۶ آبان ۱۳۹۷, ۴:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: سنندج

Re: راهنمای خرید لپ تاپ برای مهندسی معماری و مکانیک:

پست توسط tina72 »

 
پردازنده (cpu)
سی پی یو از مهمترین بخش یک لپ تاپ می باشد که اکثر افراد فقط به I3 یا I5 یا I7 یا I9 بودن سی پی یو دقت دارند در صورتی که مهمتر از آن عدد بعد می باشد که نشان دهنده نسل و قدرت سی پی یو است.
از آنجا که در رشته های مهندسی به دلیل کار با نرم افزارهایی مثل Autocad و 3D MAX و Revit و MAYA و … باید رندر بگیرید، در نتیجه بهتر است لپ‌ تاپی که خریداری می‌کنید دارای پردازنده حداقل Core i7 نسل 8 باشد که ترجیحا سری U نباشد مثلا I7 6700
به مثال زیر در بررسی مشخصات سی پی یو دقت نمایید:

Intel Core I7 8th-Generation CoffeLake , I7-8850H , 2.66GHz ~4.3GHz , شش هسته ای ,L3 Cache: 9MB
این سی پی یو I7 نسل هشتم هستش با 9 مگابایت کش است که هر چه مقدار ظرفیت کش بالا باشد، سرعت پردازنده بالا می‌رود که برای پردازنده حسن بزرگی است و شما می‌توانید سرعت بالایی را در رندرگیری تجربه کنید.

پردازنده_15642307031.jpg


کارت گرافیک:
حداقل گرافیک مورد نیاز برای لپ تاپ شما Geforce 1050 Ti باشد.
دقت داشته باشید که نوع گرافیک حتما از نوع Ti باشد که این مدل نسبت به حالت ساده قدرت بیشتری دارد و در رندرهای بلند مدت امکان سوختن و آسیب دیدن آن هم کمتر است.



حافظه داخلی:
نگهداری فایل‌های خروجی برنامه‌هایی که در رشته معماری و یا گرافیک استفاده می‌کنید حجم زیادی نیاز دارند، در نتیجه پیشنهاد می‌شود که حتما لپ تاپی با حافظه داخلی بالا حداقل (1 ترابایت) بخرید و یا اگر حافظه داخلی آن زیاد نبود یک هارد اکسترنال برای نگهداری فایل‌های مورد نیاز خود استفاده کنید. اگر لپ تاپی که خریداری می‌کنید، مجهز به حافظه SSD جانبی باشد، بهتر است سیستم عامل (ویندوز و یا لینوکس و….) و سایر نرم افزارهای مورد نیاز را روی SSD بریزید و فایل‌های مربوطه را در حافظه اصلی ذخیره کنید. این کار سرعت لپ تاپ شما را بالا می‌برد.
 
 
 
شما در انجمن پاد عضو نیستید. جهت مشاهده تصاویر و دسترسی به پیوست ها ثبت نام نمایید.
آواتار کاربر
tina72
پست: 0
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۶ آبان ۱۳۹۷, ۴:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: سنندج

Re: راهنمای خرید لپ تاپ برای مهندسی معماری و مکانیک:

پست توسط tina72 »

رم (RAM)
مقدار رم در سرعت عملکرد لپ تاپ در نرم افزار بسیار اهمیت دارد پس حداقل رم مورد نیاز برای لپ تاپ های مهندسی 12 گیگ است ولی اگر قصد خرید  لپ تاپ معماری با رم پایین را دارید حتما توجه داشته باشید جای اضافه کردن رم را دارد یا خیر. همچنین این را در نظر داشته باشید که شما نسبت به میزان کاری که می کنید می توانید برای خرید رم پایین تر نیز اقدام کنید و لپ تاپی با رم 8 گیگابایت می تواند کار شما را راه بیاندازد.
صفحه نمایش:
از آن‌ جا که در این رشته‌ها باید مدام طراحی کنید و برای طراحی هم باید به صفحه نمایش خیره شوید، بهتر است لپ تاپ های در اندازه حداقل 15 اینچی تهیه کنید تا راحت‌تر بتوانید طرح بزنید. همچنین دارای صفحه‌ ای مات باشد تا چشمان شما خیلی زود خسته نشود.
همچنین کیفیت صفحه نمایش (HD, FUll HD, 4k ) و رنگ‌های آن نیز در طراحی در برنامه‌های مرتبط با این رشته ها بسیار مهم است. لذا موقع خرید حتما این ویژگی‌ ها را نیز مد نظر قرار دهید.
 
حرارات دستگاه:
یکی دیگر از مسائل مهمی که باید در نظر گرفته شود، حرارت دستگاه در استفاده طولانی مدت است، چرا که هنگام طراحی، رندر گرفتن و دیگر کارهای سنگین که نیاز به توان حداکثری سی پی یو و کارت گرافیک دارد، به سیستم خنک کننده مناسب جهت خنک کردن پردازنده و کارت گرافیک نیازمند است زیرا این دو بخش فشار زیادی را تحمل می کنند.
بدنه لپ تاپ:
بدنه های لپ تاپ اکثرا از پلاستیک بوده و به صورت نادر فلز آلومینیوم است ، که هر کدام مزایا و معایب خود را دارد. بدنه های آلومینیومی استحکام بیشتری دارند ولی سریع تر دما را با محیط خود وقف می دهند و در هنگام اتصال شارژر به برق باعث ایجاد مقدار کمی برق در بدنه را دارد. اما در لپ تاپ هایی با بدنه پلاستیکی کمتر با مشکل انتقال گرما به بدنه مواجه می شوید.
download.jpg
باتری:
بهتر است برای خرید لپ تاپ، شارژدهی را نیز مد نظر داشته باشید. اگر قرار است زیاد از لپ تاپ در بیرون از منزل استفاده کنید، باید حتما به دنبال لپ تاپی باشید که از باتری قدرتمندی برخوردار است و قابلیت جدا شدن باتری از لپ تاپ را داشته باشد.
 
 
شما در انجمن پاد عضو نیستید. جهت مشاهده تصاویر و دسترسی به پیوست ها ثبت نام نمایید.
ارسال پست

بازگشت به “سایر”