لپ تاپ Lenovo 320

مدیران انجمن: tara، zandi، tina72، fatemeh

ارسال پست
fatemeh
پست: 0
تاریخ عضویت: شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷, ۱۰:۳۷ ق.ظ
تماس:

لپ تاپ Lenovo 320

پست توسط fatemeh »

 
بررسی لپ‌ تاپ Ideapad 320 لنوو
لپ‌تاپ‌ دیگر مانند دهه‌های گذشته یک وسیله‌ی لوکس و خاص به شمار نمی‌رود و امروزه استفاده از مدل‌های مختلف آن حتی به مدرسه‌ها نیز کشیده شده است. لپ‌تاپ‌ها مانند دیگر وسایل الکترونیکی از نظر کاربری و کیفیت رده‌بندی می‌شوند. شاید لپ‌تاپ‌های بالارده و پریمیوم بیشتر در کانون توجه باشند؛ اما محصولات اقتصادی نیز بخش عمده‌ای از فروش لپ‌تاپ‌ها را تشکیل می‌دهند. تنوع محصولات شرکت لنوو در بازار لپ‌تاپ‌ به‌قدری زیاد است که تمام اقشار و نیاز‌ها را پوشش می‌دهد؛ از سری ایکس لپ‌تاپ‌های تینک‌پد گرفته تا لپ‌تاپ‌های سری آیدیاپد همگی برای پوشش نیاز‌های مختلفی به بازار عرضه شده‌اند.
لپ‌تاپ آیدیاپد ۳۲۰ در خانواده‌ی لپ‌تاپ‌های اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه‌ی لنوو جای می‌گیرد. این لپ‌تاپ نه آنچنان سبک و نازک است که آن را یک اولترابوک و نماد مهندسی لنوو بدانیم و نه آنچنان بی‌رقیب در مشخصات سخت‌افزاری که کاربران خاص و حرفه‌ای‌ها را راضی کند؛ در اصل هدف لنوو از عرضه‌ی چنین لپ‌تاپی هیچ یک از موارد ذکرشده نیست؛ بلکه این غول چینی با آیدیاپد ۳۲۰ کاربران معمولی را هدف قرار داده است. این کامپیوتر همراه، یکی از نمونه‌های موفق در بازار لپ‌تاپ‌های مقرون‌به‌صرفه‌ محسوب می‌شود که با داشتن ویژگی‌های سخت‌افزاری مناسب و قیمت رقابتی از عهده‌ی کارهای روزمره و حتی فراتر از آن به‌راحتی برمی‌آید.

Laptop Lenovo320.jpg




نمونه‌ی ۱۵ اینچی مورد بررسی زومیت یکی از جدیدترین مدل‌های سری آیدیاپد در بازار است که خوشبختانه به پردازنده‌ی نسل هشتم اینتل و تراشه‌ی گرافیکی MX150 انویدیا مجهز شده است.
طراحی
الگوی شبیه به فلز برس‌خورده شاید در نگاه اول و در نمای بازشده‌ی آیدیاپد ۳۲۰ فریب‌دهنده باشد؛ اما با کمی دقت متوجه پلاستیکی بودن بدنه و شاسی دستگاه خواهید شد. ممکن است این لپ‌تاپ حس کالایی پریمیوم و لوکس را به کاربر القا نکند؛ اما خوش‌ساخت بودن بدنه‌ی آن در همان استفاده‌ی اول مشخص است؛ البته درب لپ‌تاپ کمی از این حس می‌کاهد. از نظر ابعاد و وزن آیدیاپد ۳۲۰ تقریبا مشابه رقبا عمل می‌کند؛ بنابراین نباید انتظار لپ‌تاپی نازک و سبک‌وزن از آن داشت. طول، عرض و ضخامت Ideapad 320 به ترتیب برابر ۳۷۸، ۲۶۰ و ۲۳ میلی‌متر و وزن آن تقریبا ۲.۲ کیلوگرم است. متأسفانه بدنه‌ی پلاستیکی این لپ‌تاپ به‌شدت مستعد لک‌پذیری است؛ البته این مشکل در بخش داخلی لپ‌تاپ چندان آزاردهنده نیست.
لولای بزرگ دستگاه از نظر ظاهر تقریبا مشابه لولای استفاده‌شده در مک‌بوک‌های اپل است؛ اما در عمل به‌هیچ‌وجه قادر به رقابت با لولای این لپ‌تاپ بالارده نیست. نکته‌ی مثبت این لولا، باز شدن ۱۸۰ درجه‌ای آن است که آن را نسبت به بسیاری از رقبای هم‌رده متمایز می‌کند. همانطور که انتظار داشتیمريال برای باز کردن درب دستگاه نیاز به استفاده از هر دو دست خواهد بود؛ این مسئله به توزیع جرم و تفاوت لولا‌ها بازمی‌گردد. پس از باز کردن دستگاه صفحه‌کلید کامل و نمایشگری با پوشش مات خودنمایی می‌کند. بخش نمایشگر لپ‌تاپ و حتی بدنه‌ی اصلی آن صلبیت بالایی ندارند و با فشردن انگشت به‌راحتی تغییر وضعیت می‌دهند. چراغ نشانگر پاور دستگاه در لبه‌ی سمت چپ آن قرار گرفته است؛ متأسفانه این مکان برای چراغی که وظیفه‌ی اعلام وضعیت لپ‌تاپ را دارد چندان مناسب نیست.
با وجود عدم تعبیه‌ی تعداد زیادی پورت، همچنان این بخش نقطه‌ی قوت آیدیاپد ۳۲۰ در برابر بسیاری از لپ‌تاپ‌های هم‌رده محسوب می‌شود. لبه‌ی سمت راست این لپ‌تاپ تنها میزبان DVD رایتر آن است و تمام پورت‌ها در لبه‌ی سمت چپ جایگذاری شده‌اند. لنوو سه درگاه یو‌اس‌بی ۳.۱ برای آیدیاپد ۳۲۰ درنظر گرفته است که دو پورت USB-A و یک نمونه‌ی USB-C در این بخش به چشم می‌خورند. از لپ‌تاپی با این بازه‌ی قیمتی نمی‌توان به دلیل پشتیبانی نکردن پورت یو‌اس‌بی آن از تاندربولت ۳ خرده گرفت. در لبه‌ی سمت راست علاوه بر پورت‌های ذکرشده، درگاه کارت حافظه، خروجی HDMI، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و میکروفون، درگاه اترنت و ورودی شارژر به چشم می‌خورد. اسپیکرهای استریو دستگاه در پنل زیر لبه‌ی جلویی آن جایگذاری شده‌اند و در حالت عادی قابل مشاهده نیستند. لنوو همچنین از یک وب‌کم ۰.۳ مگاپیکسلی در لپ‌تاپ خود استفاده کرده است.
نمایشگر
استفاده از پوشش مات اولین نکته‌ای است که در نمایشگر آیدیاپد ۳۲۰ توجه شما را به خود جلب خواهد کرد. بر خلاف مدل‌های کوچک‌تر آیدیاپد ۳۲۰ که به نمایشگر IPS مجهز شده‌اند، لنوو در نسخه‌های ۱۵.۶ اینچی از پنل TN استفاده کرده است. حاشیه‌های نمایشگر ۱۶ به ۹ آیدیاپد ۳۲۰ چندان باریک نیست؛ با این حال هنوز در حد استانداردهای بازار لپ‌تاپ‌های اقتصادی است. این نمایشگر فول اچ‌دی، تراکم ۱۴۵ پیکسل بر اینچ را برای این لپ‌تاپ به ارمغان آورده است. استفاده از نمایشگر لمسی در حال تبدیل شدن به یک استاندارد در لپ‌تاپ‌های ویندوزی است و ما نیز امیدوار بودیم که لنوو در آیدیاپد ۳۲۰ از نمایشگر لمسی استفاده کند؛ البته چنین تصمیمی به بهای افزایش قیمت دستگاه تمام می‌شود.
شاید استفاده از پوشش مات به کم‌تر شدن بازتاب نور در نمایشگر آیدیاپد ۳۲۰ کمک کرده باشد؛ اما زاویه‌ی دید این نمایشگر به‌شدت ناامیدکننده است و کاربر تنها در نگاه از زاویه‌ی مستقیم شاهد تصویر مناسب در این نمایشگر است. استفاده از پنل TN و پوشش مات باعث کاهش طراوت رنگ‌های نمایش‌داده در نمایشگر می‌شود است. در آزمایشگاه زومیت، برای سنجش حداکثر روشنایی نمایشگر، تنظیمات را روی روشنایی ۱۰۰ درصد قرار دادیم و در آزمایش ما حداکثر روشنایی ۱۴۲ نیت اندازه‌گیری شد. این روشنایی پایین‌تر از انتظار بود؛ اما آیدیاپد ۳۲۰ همچنان در محیط‌های داخلی قابل استفاده است.
شما در انجمن پاد عضو نیستید. جهت مشاهده تصاویر و دسترسی به پیوست ها ثبت نام نمایید.
paad.ir
fatemeh
پست: 0
تاریخ عضویت: شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷, ۱۰:۳۷ ق.ظ
تماس:

Re: لپ تاپ Lenovo 320

پست توسط fatemeh »

صفحه‌کلید و ترک‌پد
صفحه‌کلید جزیره‌ای یا چیکلت‌ استایل نسخه‌ی جدید آیدیاپد ۳۲۰ همچنان کمی خشک به نظر می‌رسد و خبری از نرمی صفحه‌کلیدهای بالارده در آن نیست. بازخورد کلیدها پس از فشردن و همچنین عمق آن‌ها کاملا مناسب است و حس صفحه‌کلیدی باکیفیت ارائه می‌دهد. لنوو از صفحه‌کلید کامل در این لپ‌تاپ ۱۵.۶ اینچی استفاده کرده که مناسب کاربری‌های حسابداری و مهندسی است. لنوو از شکل خاصی در صفحه‌کلید محصولات خود بهره می‌برد که کمک زیادی به تجربه‌ی کاربری و تایپ می‌کند. آیدیاپد ۳۲۰ نیز از این قاعده مستثنا نیست.

Lenovo320.jpg



اسپیکر و تجربه‌ی صوتی
لنوو در سری لپ‌تاپ‌های آیدیاپد ۳۲۰ خود از اسپیکرهای استریو بهره گرفته است؛ دو اسپیکر ۱۵ واتی دستگاه در زیر لپ‌تاپ واقع شده‌اند. بلندی صدای این اسپیکرها رضایت‌بخش است و به‌خوبی از نیازهای کاربر برای دیدن فیلم در اتاقی با ابعاد معمولی برخواهد آمد. با توجه به ابعاد دستگاه امکان استفاده از اسپیکر در روی دستگاه نیز وجود داشت؛ با این حال هر دو نوع چینش اسپیکر در لپ‌تاپ‌ها طرفداران خاص خود را دارد.
اسپیکرهای آیدیاپد ۳۲۰ در تولید صداهای زیر تواناتر از صدای بم هستند و صدای خروجی آن‌ها بیس چندانی ندارد. همین ضعف باعث شده است این لپ‌تاپ کیفیت مورد نظر را در ارائه‌ی صدا نداشته باشد و شنیدن موسیقی از اسپیکرهای آن لذت‌بخش نخواهد بود.
بازده و عملکرد
آیدیاپد ۳۲۰ لپ‌تاپی اقتصادی و میان‌رده محسوب می‌شود که با مشخصات فنی مختلف وارد بازار شده است. لنوو نسخه‌ی جدید این لپ‌تاپ‌ها را با پردازنده‌های نسل هشتم وارد بازار کرده است. نسخه‌ی مورد بررسی به تراشه‌ی کم‌مصرف Core i5-8250U مجهز شده است؛ این تراشه از خانواده‌ی کبی لیک ریفرش محسوب می‌شود و در ساخت آن از لیتوگرافی ۱۴ نانومتری بهره گرفته شده است. همچنین مدل مورد بررسی با ۸ گیگابایت حافظه از نوع DDR4 و تراشه‌ی گرافیکی MX150 انویدیا مجهز شده است.
پردازنده‌ی نسل هشتم Core i5-8250U به دلیل کم‌مصرف بودن، گزینه‌ی مناسبی برای لپ‌تاپ‌های اقتصادی یا اولترابوک‌ها است. این تراشه جزو سری کبی‌ بیک ریفرش (Kaby Lake Refresh) است و در ماه اوت ۲۰۱۷ و با هدف بهبود نسل هفتم رونمایی شد. این تراشه‌ی ۴ هسته‌ای فرکانس پایه‌ی کمتری نسبت به نسل گذشته‌ی خود دارد؛ با این حال تعداد هسته‌های بالاتر (در مقایسه با دو هسته‌ی Core i7 و Core i5 نسل‌های پیشین سری موبایل) و بهبودهای صورت‌گرفته در آن عملکرد بسیار خوب آن در بخش چندهسته‌ای را نوید می‌دهد. فرکانس پایه‌ی هسته‌های این تراشه برابر ۱.۶ گیگاهرتز است ولی در حالت توربو بوست قادر به افزایش آن تا ۳.۴ گیگاهرتز نیز خواهد بود. یک تراشه مدت‌زمان زیادی را در فرکانس‌ حداکثر یا بوست خود سپری نمی‌کند؛ بنابراین واضح است که پردازنده‌ی مورد بحث ما نیز عملکرد چندهسته‌ای بهتری نسبت به عملکرد تک‌هسته‌ای دارد.
 
مشخصات فنی:
مشخصات          Ideapad 320
پردازنده Intel® Core™ i5 8250U- 1.6 GHz/3.4 GHz
نمایشگر 15.6″ FHD, (1920*1080)  TFT LED
حافظه   8GB DDR4
تراشه‌ی گرافیکی GeForce MX150 with 2GB GDDR5
حافظه‌ ذخیره‌سازی         SanDisk sdssda240g
دیسک نوری       DVD Writer
اسپیکر  Stereo Speakers
دوربین  0.3MP
اتصالات             USB Type Cx1, USB 3.0x2, 3.5mm Headphone/Mic, SD Reader
خروجی تصویر    HDMI 1.4
باتری     2-Cell Li-Ion 30 Whr
ابعاد      ۲۳×۲۶۰×۳۷۸ میلی‌‌متر
وزن     ۲.۲ کیلوگرم
 
شما در انجمن پاد عضو نیستید. جهت مشاهده تصاویر و دسترسی به پیوست ها ثبت نام نمایید.
paad.ir
ارسال پست

بازگشت به “سایر”