گوشی موبایل Galaxy s10 plus

مدیران انجمن: tara، zandi، tina72، fatemeh

ارسال پست
آواتار کاربر
tina72
پست: 0
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۶ آبان ۱۳۹۷, ۴:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: سنندج

گوشی موبایل Galaxy s10 plus

پست توسط tina72 »

طراحی
روند تکامل گوشی‌های هوشمند به‌گونه‌‌‌ای پیش رفته که اکنون در نزد علاقه‌مندان این ابزار کوچک و اعتیادآور، «حاشیه‌ی نمایشگر» عبارتی ناشایست محسوب می‌شود؛ بنابراین، مایه‌ی تعجب نیست که هریک از تولیدکنندگان به‌نحوی به‌دنبال حذف قیدهای فیزیکی پیرامون نمایشگر محصولات خود باشد. از به‌کارگیری بریدگی مستطیلی و قطره‌ای گرفته تا بازگرداندن طراحی نوستالژیک کشویی به صنعت موبایل، همگی ازجمله‌ راهکارهای فعلی برای تمام‌صفحه‌کردن نمایشگر به‌حساب می‌آید؛ اما دراین‌بین، سامسونگ، بازیگر اصلی حوزه‌ی گوشی‌های هوشمند، ترجیح می‌دهد به‌جای دنباله‌روبودن، راهکار اختصاصی خود را برای عرضه‌ی پرچم‌دارانی با نمایشگر تمام‌صفحه اجرا کند.



samsung_galaxy_s10_plus_review_.jpg

به‌لطف انبوه تصاویر فاش‌شده‌ای که کهکشانی‌های جدید را از زوایای مختلف به‌‌نمایش می‌گذاشتند، از مدت‌ها قبل با طراحی این محصولات آشنا بودیم؛ بنابراین در طول مراسم Unpacked، گلکسی اس ۱۰ حداقل از بُعد ظاهر شگفتی‌ساز نبود. پرچم‌داران ۲۰۱۹ سامسونگ به‌لطف پنل‌های Infinity-O، اکنون بیش از هر زمان دیگری به تصور ما از طراحی تمام‌صفحه نزدیک شده‌اند. در نگاه نخست، دوربین سلفی در گوشه‌ی سمت راست نمایشگر داخل روزنه‌ای دایره‌ای‌شکل (گلکسی اس ۱۰) و کپسول‌مانند (گلکسی اس ۱۰ پلاس) بیش از هر بخش دیگری خودنمایی می‌کند که با تغییر محل خود، فضای لبه‌ی بالا را برای پیشروی هرچه‌بیشتر نمایشگر به‌سمت مرز فیزیکی دستگاه مهیا کرده است.

علاوه‌بر لبه‌ی بالا، ضخامت حاشیه‌ی پایین نمایشگر، کاهش چشمگیری تجربه می‌کند؛ به‌طوری‌که اکنون با وجود افزایش ۰.۲ اینچی قطر نمایشگر گلکسی اس ۱۰ پلاس، حدود ۰.۵ میلی‌متر از ارتفاع دستگاه کاسته شده و نسبت نمایشگر به بدنه در آن با ۳.۳ درصد افزایش به ۸۷.۵ درصد رسیده است. مانند سال‌های گذشته، اس ۱۰ پلاس از نمایشگری با لبه‌های خمیده بهره می‌برد تا بیش‌ازپیش حس غوطه‌وری در محتوای بصری را برای کاربر به‌ارمغان آورد؛ اما مسئله‌ی تداخل عملکرد لمسی پنل دراثر برخورد کف دست با لبه‌ها کماکان حس می‌شود. ناگفته نماند اسپیکر مکالمه در مرز بین فریم فلزی دستگاه و لبه‌ی بالایی نمایشگر قرار دارد؛ اما دیگر خبری از حسگر عنبیه نیست.
Infinity-O؛ فصلی نو در طراحی کهکشانی‌ها
اگرچه قضاوت درباره‌ی طراحی ظاهری گوشی بیش از هرچیز دیگری، به سلیقه‌ی افراد بازمی‌گردد، درحال‌حاضر به‌باور نگارنده، روزنه‌‌ی دوربین درکنار بریدگی قطره‌ای نمایشگر، بهترین راهکار برای تولید محصولی نزدیک به ایده‌ی صفحه‌نمایش تمام‌صفحه است. در طول بررسی، صرف‌نظر از چند نمونه‌ی انگشت‌شمار، به‌ندرت وجود روزنه را آزاردهنده یافتیم؛ چراکه عموما دوربین سلفی به‌عنوان یکی از عناصر نوار اعلان رفتار می‌کرد. سامسونگ ادعا می‌کند حفره‌ی درون پنل را به‌کمک ابزار برش لیزری اختصاصی و دقیقی ایجاد کرده تا بدین‌ترتیب پیکسل‌های مجاور دوربین دچار آسیب نشوند؛ ازاین‌رو، برخلاف آنر ویو ۲۰، هیچ هاله‌ای در اطراف دوربین سلفی مشاهده نمی‌شود.

صرف‌نظر از تغییرات فاحش نمایشگر، فُرم کلی گلکسی اس ۱۰ تفاوت چندانی با گذشته ندارد. پنل‌های انحنادار گوریلا گلس ۶ از دو سمت و فریم آلومینیومی گوشی با دقتی مثال‌زدنی به یکدیگر پیوند خورده و ساختار یکپارچه‌ای را به‌وجود آورده‌اند؛ به‌طوری‌که با لمس گوشی به‌سختی می‌توان خطوط اتصال آن‌ها را تشخیص داد. پنل‌ پشتی در رنگ‌های متنوعی ازجمله مشکی، سفید، آبی، سبز، زرد و صورتی سفارش‌دادنی است، در‌این‌بین، نسخه‌ی سفید صدفی در زوایای مختلف، هاله‌هایی از سبز و صورتی را نیز به‌تصویر می‌کشد و در ترکیب با فریم نقره‌ای براق، جلوه‌‌ی جالبی دارد. توجه کنید نسخه‌ی پلاس را می‌توان با پنل سفید و مشکی سرامیکی نیز سفارش داد که ۲۳ گرم سنگین‌تر از نسخه‌ی شیشه‌ای خواهد بود.
در نمای پشتی گلکسی اس ۱۰، دوربین سه‌گانه‌ی دستگاه با چینشی افقی دیده می‌شود که در تمامی نسخه‌ها، پوششی به‌ رنگ مشکی دارد و حداقل در نسخه‌ی سفید گلکسی اس ۱۰ پلاس، جلوه‌ی جالبی ندارد و از زیبایی دستگاه می‌کاهد. نگارنده باور دارد ساختار مربعی دوربین میت ۲۰، بهترین طراحی را در بین تمام دوربین‌های چندگانه دارد. زیر مجموعه‌ی عریض دوربین، لوگوی سفید SAMSUNG به‌چشم می‌خورد؛ اما دیگر از حسگر اثرانگشت خبری نیست؛ چراکه گلکسی اس ۱۰ به‌عنوان نخستین گوشی هوشمند دنیا با حسگر اثرانگشت اولتراسونیک زیر نمایشگر روانه‌ی بازار خواهد شد.

حسگر اثرانگشت گلکسی اس ۱۰ که از گواهی اتحادیه‌ی FIDO برخوردار است، در نزدیکی لبه‌ی پایین نمایشگر جای دارد و مدل سه‌بعدی حسگر اثرانگشت را می‌سازد؛ ازاین‌رو، به‌ادعای کره‌ای‌ها، دقت و امنیت بیشتری را ارائه می‌دهد. فرایند شناساندن اثرانگشت به حسگر، اندکی طولانی‌تر از نمونه‌های مرسوم است؛ اما پس از ثبت‌کردن انگشت، عملکرد و اتکاپذیری حسگر اولتراسونیک اس ۱۰ بسیار بهتر از نمونه‌ی اپتیکال به‌کاررفته در وان‌پلاس 6T و میت ۲۰ پرو به‌نظر می‌رسد. توجه کنید فرایند احراز هویت در پرچم‌دار سامسونگ گاهی با خیس‌بودن انگشت دچار مشکل می‌شود؛ بررسی‌های ما نشان می‌دهد که در چنین شرایطی، اس ۱۰ از هر ۱۰ بار گاهی، یک یا دو بار در شناسایی اثر انگشت دچار خطا می‌شد. برچسب پیش‌فرض موجود روی گلکسی اس ۱۰، روزنه‌ای در محل حسگر دارد؛ اما متأسفانه اطلاعاتی درباره‌ی عملکرد آن با محافظ شیشه‌ای در دست نداریم.
مهاجرتی موفق به دنیای حسگرهای اثر انگشت زیر نمایشگر
گوشی سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس با وجود بهره‌بردن از نمایشگر ۶.۴ اینچی و به‌لطف طراحی تمام‌صفحه‌ی خود، ارگونومی بسیار خوبی دارد؛ به‌طوری‌که عموما در استفاده‌ی یک‌دستی از این فبلت با مشکل خاصی مواجه نمی‌شدیم. طراحان سامسونگ با وجود بزرگ‌ترکردن نمایشگر، وزن دستگاه را با ۱۴ گرم کاهش به ۱۷۵ گرم رسانده‌اند. همین موضوع باعث می‌شود برخلاف محصولی مانند می میکس ۳، استفاده‌ی مداوم از دستگاه، به خستگی دست نینجامد. اس ۱۰ پلاس با وجود بهره‌بردن از باتری به‌مراتب حجیم‌تر درمقایسه‌با گلکسی اس ۹ پلاس (۴,۱۰۰ دربرابر ۳,۵۰۰ میلی‌آمپرساعت)، ضخامت آن با ۰.۷ میلی‌متر کاهش به ۷.۸ میلی‌متر رسیده است.



Samsung_Galaxy_S10_Plus_768.jpg

همانند گذشته، به‌واسطه‌ی پیشروی پنل‌های شیشه‌ای از کناره‌ها، فریم آلومینیومی گلکسی اس ۱۰ در دو لبه‌ی چپ و راست، ضخامت کمتری درمقایسه‌با بالا و پایین دستگاه دارد. در سمت راست گوشی، کلید پاور به‌چشم می‌خورد که متأسفانه در ارتفاع نسبتا بالایی قرار دارد؛ بنابراین در نسخه‌ی پلاس، برای استفاده از آن باید به‌صورت مداوم دست خود را جابه‌جا کنید. لبه‌ی سمت چپ میزبان کلیدهای کنترل صدا و بیکسبی است و بازهم به‌دلیل نبود بافت خاصی روی کلید بیکسبی، احتمالا فشردن اشتباهی آن به‌جای کلید کنترل صدا اجتناب‌ناپذیر خواهد بود. خوشبختانه اکنون می‌توان کلید را به‌گونه‌ای تنظیم کرد که با دوبار فشردن پشت‌سرهم، بیکسبی را فرابخواند. در لبه‌ی بالا، درگاه سیم‌کارت/کارت حافظه دیده می‌شود و درنهایت، در لبه‌ی پایین دریچه‌ی کانال اصلی اسپیکر، پورت USB-C و جک دوست‌داشتنی هدفون قرار گرفته‌اند.
کهکشانی جدید سامسونگ گواهی IP68 را نیز از مؤسسه‌ی IEC دریافت کرده است؛ بنابراین، حداقل روی کاغذ می‌توان انتظار داشت که پرچم‌دار جدید کره‌ای‌ها دربرابر گردوغبار مقاوم باشد و تا ۳۰ دقیقه فشار آب در عمق ۱.۵ متری را تحمل کند.
نمایشگر و اسپیکر
سامسونگ از سال‌‌‌ها پیش، بر تخت فرمانروایی بر دنیای اولدهای اندازه‌کوچک تکیه زده و همه‌ساله‌ گوشی‌های این شرکت خود را به‌عنوان بهترین‌های این بخش به کاربران معرفی کرده‌اند. روشنایی بسیار زیاد نمایشگر پرچم‌داران سامسونگ درکنار گوشه‌های خمیده‌ی آن به امضای محصولات بالارده‌ی این شرکت تبدیل شده است. کره‌ای‌ها برند جدیدی از پنل‌های خود را همراه‌با گوشی‌های سری گلکسی اس ۱۰ به جهانیان معرفی کرده‌اند: سه گوشی سری گلکسی اس ۱۰ و گلکسی فولد نخستین گوشی‌های معرفی‌شده با نمایشگر Dynamic AMOLED. احتمالا استفاده از واژه‌ی Dynamic به استاندارد جدید HDR10+ شده در پرچم‌داران این شرکت بازمی‌گردد.

پشتیبانی از استاندارد HDR10+ به‌عنوان نسخه‌ی بهبودیافته‌ی HDR10 به‌لطف تحلیل دینامیکی متادیتای محتوای (HDR(Dynamic Tone Mapping آینده‌ی درخشان‌تری درمقایسه‌با آن دارد؛ اما هنوز فراوانی محتوا برای آن کمتر از دالبی ویژن و HDR10 است. در‌حال‌حاضر، آمازون پرایم به استفاده از این استاندارد روی آورده است. پنل استفاده‌شده در گلکسی اس ۱۰ پلاس همچون گذشته در لبه‌های کناری خمیده است. در روشنایی‌های بالا و نگاه از زوایا، هاله‌ی سبزرنگ اندکی در لبه‌ها مشاهده می‌شود که پیش‌تر نیز در گوشی‌هایی با نمایشگر خمیده در طرفین مشاهده کرده بودیم. خوشبختانه سامسونگ در بحث برش حفره‌ی نمایشگر موفق بوده و همچون نمونه‌های LCD در اطراف آن هاله را شاهد نیستیم.
روشن‌تر از همیشه، بزرگ‌تر از گذشته
نمایشگر Infinity-O استفاده‌شده در گلکسی اس ۱۰ پلاس به‌لطف پنلی با رزولوشن ۳۰۴۰ در ۱۴۴۰ تراکم بسیار بالای ۵۵۲ پیکسل در هر اینچ را ارائه می‌دهد. امکان تغییر رزولوشن به فول FHD+ و HD+ هنوز در تنظیمات رابط کاربری به‌چشم می‌خورد که صورت پیش‌فرض روی گزینه‌ی تمام‌ HD تنظیم شده است. تصاویر و متون در این نمایشگر ۶.۴ اینچی بسیار شارپ هستند و اگر ریزبینانه‌ نگاه کنید، تفاوت این سطح از تراکم پیکسل را با نمونه‌های تمام HD متوجه خواهید شد.


سامسونگ در مراسم رونمایی گلکسی اس ۱۰ و اس ۱۰ پلاس از روشنایی ۱۲۰۰ نیتی نمایشگر این گوشی‌ها سخن به‌میان آورد. نمونه‌ی بررسی‌شده‌ی ما در زومیت توانست لقب روشن‌ترین نمایشگر بررسی‌شده تا‌به‌امروز را دریافت کند. گلکسی اس ۱۰ در بررسی‌های ما در حالت تنظیم خودکار نور و آزمون ۵۰ درصد فضای سفید روشنایی ۱۱۲۵ نیت را ثبت کرد که تقریبا ۱۰۰ نیت بیشتر از نسل گذشته و گلکسی اس ۹ پلاس بود. در آزمونی که با نمونه‌ی ۱۰۰ درصد سفید انجام شد، عدد ۱۰۲۰ نیت به‌دست آمد. این رقم نیز در بین نمایشگرهای اولد رکورد محسوب می‌شود. تمام ارقام به‌دست‌آمده در بحث روشنایی بسیار عالی هستند و تاحدودی اطلاعات اعلام‌شده در مراسم آنپکد مطابقت دارد.
مشخصات فنی گلکسی اس 10 سامسونگ
SAMSUNG GALAXY S10
مقایسه
عرضه
معرفی 2019، فوریه
وضعیت موجود. عرضه شده در مارس 2019
نمایشگر
نوع Dynamic AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
سایز 6.1 اینچ (~88.3% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 3040 در 1440 پیکسل، 19:9 (~550 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس 6
- +HDR10
- نمایشگر همیشه روشن (Always on Display)
بدنه
ابعاد 149.9 در 70.4 در 7.8 میلی‌متر
وزن 157 گرم
ساخت پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 6)، فریم آلومینیومی
- سامسونگ پی (Visa، مسترکارت)
- گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه)
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال)
پلتفرم
سیستم‌عامل - اندروید 9.0 (پای)
- وان UI
تراشه - Exynos 9820 Octa (هشت نانومتری) - خاور میانه
- Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (هفت نانومتری) - چین و آمریکا
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.8 گیگاهرتز Mongoose M4 و دو هسته‌ی Cortex-A75 و چهار هسته‌ی Cortex-A55) - خاور میانه
8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 2.84 گیگاهرتز Kryo 485 و سه هسته‌ی 2.42 گیگاهرتز Kryo 485 و چهار هسته‌ی 1.48 گیگاهرتز Kryo 485) - چین و آمریکا
پردازنده گرافیکی - Mali-G76 MP12 - خاور میانه
- Adreno 640 - چین و آمریکا
حافظه
درگاه حافظه میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - فقط مدل دو سیم‌کارته
حافظه داخلی 128/512 گیگابایت، 8 گیگابایت رم
دوربین
اصلی 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2.55 اینچ سایز سنسور، لنز واید 26 میلی‌متری، f/1.5-2.4، لرزشگیر تصویر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز)
12 مگاپیکسل (1.0 میکرومتر سایز پیکسل، 1/3.6 اینچ سایز سنسور، لنز 52 میلی‌متری تله‌فوتو، فوکوس خودکار، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم دوبرابری، f/2.4)


samsung_galaxy_s10_plus_09.jpg

دوربین سوم نامشخص
قابلیت‌ها فلش LED، پانوراما، HDR
ویدیو 2160p@60fps، 1080p@240fps، 720p@960fps، HDR، ضبط ویدیو دوگانه.
سلفی 10 مگاپیکسل (f/1.9، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز)
صدا
جک ۳.۵ میلی‌متری دارد
- صدای 32bit/384kHz
- لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی
باتری
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3400 میلی آمپر ساعت
قابلیت‌ها
حسگرها حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج، ضربان قلب‌سنج، SpO2
- ANT+
- بیکسبی
- سامسونگ DeX
شبکه
فناوری GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
اتصالات
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث 5.0، A2DP، LE، aptX
GPS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO
NFC بله
رادیو رادیو اف‌ام - فقط برای آمریکا و کانادا
USB 3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل
متفرقه
رنگ‌ها مشکی، سفید، سبز، آبی، زرد، صورتی
شما در انجمن پاد عضو نیستید. جهت مشاهده تصاویر و دسترسی به پیوست ها ثبت نام نمایید.
ارسال پست

بازگشت به “سامسونگ”