روت آندروید

در اين انجمن ما به مقایسه ، بحث و گفتگو درباره سیستم عامل اندروید و نرم افزار های کاربردی آن مي پردازيم.

مدیران انجمن: rokhzadi70، khani

ارسال پست
آواتار کاربر
damoon_bordbar
پست: 1
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۳, ۷:۲۹ ب.ظ

روت آندروید

پست توسط damoon_bordbar »

چطوری گوشی گالاکسی رو روت کنم ؟
آواتار کاربر
علی محمدی
پست: 141
تاریخ عضویت: دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۳, ۷:۰۵ ب.ظ
تماس:

Re: روت آندروید

پست توسط علی محمدی »

.
.
ramaroot – روت کردن اندروید با یک کلیک و بدون نیاز به pc !

در این پست قصد معرفی اپلیکیشن جالب و بسیار کاربردی Framaroot برای سیستم عامل اندروید را داریم که توسط ان و بدون برنامه های اضافی می توانید گوشی اندرویدی خود را روت کنید! ابتدا بهتر است با روت و فواید آن آشنا شوید. برای همین ابتدا کمی در مورد روت کردن گوشی های اندرویدی صحبت می کنیم و در نهایت به معرفی و روش کار این برنامه ی فوق العاده می پردازیم. به طور کلی روت به معنای ریشه و اصطلاحا روت کردن به زبان ساده یعنی دسترسی ریشه‌ای به دستگاه اندروید می باشد که شامل یک سری عملیات مختلفی است که دسترسی کاربران به فایل های سیستمی اندروید جهت تغییرات را امکان پذیر می سازد. هنگامی که گوشی اندرویدیتان را برای بار اول روشن می کنید، در قسمت تنظیمات می‌توانید گزینه‌های زیادی را به دلخواه خود تغییر دهید ولی این تنظیمات تنها چیزهایی هستند که سازنده ی گوشی اجازه تغییر در آن‌ها را داده است در صورتی که با روت کردن می‌توانید هر تغییری که دوست دارید را انجام بدهید.


برخی از فواید روت کردن گوشی های اندرویدی :

۱ – برخی از اپلیکیشن های اندرویدی، نیاز به روت بودن گوشی شما دارند که از آن ها می توان به مواردی همچون بیشتر برنامه های گذر از تحریم، تیتانیوم بکاپ، لینک۲اس دی، تسکر و …اشاره کرد. در این گونه موارد نیاز به روت برای گوشی اندرویدی شما احساس می شود!

۲ – در گوشی اندرویدی شما بیشتر برنامه های موجود بدون استفاده هستند و شما نیازی به آن ها ندارید، شما نمی متوایند این برنامه های پیش فرض را همانند برنامه های نصبی حذف کنید؛ ولی با روت کردن گوشیتان قادر خواهید بود که به راحتی نرم افزارهای پیش فرض را حذف کنید و از شر ان ها خلاص شوید !

۳ – سازندگان گوشی با خریداری و قراردادن انواع مختلف چیپست و پردازنده های اندرویدی سرعت خاصی را که مدنظرشان است برای پردازنده تعیین می‌کنند تا هم مصرف شارژ و هم سرعت و کارایی دستگاه بهینه باشد. بعضی اوقات نیاز می شود که این سرعت را خودتان کمی افزایش دهید، چرا که دستگاه بعضی اوقات کند شده و همچنین توانایی پردازنده دستگاهتان بیش از سرعتی است که سازنده برایش در نظر گرفته است را ندارد ، پس در این گونه موارد نیز نیاز به روت احساس می شود.

۴ – اندروید به خودی خود، دارای امکانات شخصی سازی زیادی است اما اگر دوست دارید که به صورت بی نهایت اندرویدتان را شخصی سازی کنید گوشیتان را روت کنید و کارهایی همچون تغییر اندازه نوار پایین صفحه و … را به راحتی برروی گوشیتان اعمال کنید.

۵ – اگر دوست دارید کاستوم رام دلخواهتان را برروی موبایل خود تجربه کنید نیاز به روت احساس خواهد شد و شما با نصب آن ها از جمله AOKP قادر خواهید بود که کنترل‌های Pie، تغییرات در صفحه قفل و نوتیفکیشن‌ها، تم‌های مختلف، نوتیفکیشن شناور Halo، تغییر در نوار ابزار و دکمه‌ها و بسیاری تغییرات و امکانات ریزی را به موبایل خود هدیه دهید!

۶ – یکی دیگر از مزیت های روت کردن امکان استفاده از آخرین نسخه ی اندروید است به گونه ای که وقتی گوشی خود را روت کنید و یک ریکاوری کاستوم بر روی آن نصب کنید قادر خواهید بود رام های رسمی که مربوط به ریجن گوشی شما نیستند و یا رام های پورت شده از دستگاه‌های جدید و کاستوم رام‌های متفاوت را نصب کنید و همواره آخرین نسخه از اندروید را با امکانات جدید آن در اختیار داشته باشید.

روش روت کردن گوشی اندرویدی خود با برنامه ی Framaroot :

- نرم افزار فوق را از پایین همین صفحه دریافت کرده و نصب نمایید.

- برنامه ی فوق را از لیست برنامه های نصب شده اجرا نمایید

- با کلیک برروی دکمه ی Install Superuser در لیست باز شده، برروی یکی از دو گزینه های اولی یعنی (Install Superuser و Install SuperSU) کلیک کنید .

- پس از کلیک برروی یکیاز موارد گفته شده، با تصویری روبرو خواهید شد که نمایش دهنده ی نصب موفقیت آمیز برنامه روت می باشد.

- گوشیتان را ریستارت کنید، هم اکنون گوشی اندرویدی شما روت شده است !!!

توجه داشته باشید که : با روت کردن گوشی اندرویدیتان، گارانتی آن از بین می رود و الته می توانید با همین برنامه گوشیتان را آن روت کنید !

لینک دانلود : framaroot-1.9.3(Farsroid.com).apk - 1.2 MB
به روز باشید..!!

Paad.ir : مطالب از سایت های معتبر گردآوری شده است.

کلید واژه : شرکت فنی مهندسی پاد ، فنی مهندسی پاد ، شرکت مهندسی پاد ، شرکت پاد ، پاد ...
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”