گذر از محدودیت ها در اندروید

در این انجمن به بحث و گفتگو درباره سیستم عامل آندروید مانند کرنل ، روت ، تغییر فایل های سیستمی همچنین نرم افزارهای ادیت و برنامه نویسی تحت آندروید می پردازیم.

مدیران انجمن: rokhzadi70، khani

ارسال پست
آواتار کاربر
علی محمدی
پست: 141
تاریخ عضویت: دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۳, ۷:۰۵ ب.ظ
تماس:

گذر از محدودیت ها در اندروید

پست توسط علی محمدی »

یک راه مطمئن برای روت کردن تلفن های اندرویدی

روت کردن دستگاه های اندرویدی کار بسیار خطرناک و حساسی است که نه تنها گارانتی دستگاه شما را باطل می کند، بلکه می تواند موجب آسیب رساندن به تلفن همراه یا رایانه لوحه ای شما شود. بنابراین اگر در دنیای دیجیتال تازه کار هستید به هیچ وجه دستگاه خود را روت نکنید و فقط از خواندن این مقاله لذت ببرید!
اندروید.jpg
روت (Root) به معنای ریشه است و روت کردن در سیستم عامل اندروید نیز به معنای دسترسی یافتن به ریشه یا همان فایل های سیستمی است.

در شماره های قبل بارها درباره روت، مزایا و معایب آن مقالاتی را برای شما چاپ کرده ایم و مطمئنا بسیاری از شما با روت آشنایی دارید، اما اگر بتازگی این واژه به گوشتان خورده یا تابه حال دستگاه مجهز به سیستم عامل اندروید نداشته اید و اکنون قصد دارید بدانید روت چیست و برای چه کارهایی مفید است، با ما همراه باشید تا علاوه بر آشنایی با روت، با یکی از بهترین روش های روت کردن دستگاه نیز آشنا شوید.

محدودیت های ریشه ای

همان طور که می دانید در سیستم عامل اندروید نرم افزارهایی به طور پیش فرض وجود دارد. در برخی از آنها فیسبوک، توییتر، پخش کننده فایل های صوتی و تصویری، بازی و... وجود دارد و در برخی دیگر نیز ممکن است نرم افزارهای مخصوص به شرکت های سازنده دستگاه وجود داشته باشد.

در سیستم عامل اندروید شما می توانید نرم افزارهایی را که خودتان نصب می کنید، حذف کرده یا حتی آنها را به کارت حافظه انتقال دهید، اما حذف نرم افزارهای سیستمی امکان پذیر نیست، زیرا این نرم افزارها به وسیله سیستم حفاظتی اندروید محافظت می شود و این محافظت برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی ناشی از حذف اشتباه نرم افزارهای سیستمی و فایل های موردنیاز سیستم عامل است.

همچنین شما نمی توانید به فایل های سیستمی و ریشه سیستم عامل دسترسی داشته باشید. به عنوان مثال فرض کنید قصد دارید لوگوی به نمایش درآمده پیش از بوت سیستم عامل را تغییر دهید، این لوگو یکی از فایل های سیستمی اندروید به شمار می رود و این فایل نیز از طریق سیستم حفاظتی اندروید محافظت می شود. گذر از این روش حفاظتی و دسترسی به ریشه سیستم عامل را روت کردن می نامند.

روت خوب، روت بد

روت کردن دسترسی شما به همه فایل های سیستمی را مهیا کرده و شما را قادر می کند به هر شکلی که بخواهید روی فایل ها تغییرات ایجاد کنید. این تغییرات در برخی موارد می تواند برای شما مفید باشد و در برخی موارد نیز می تواند با یک اشتباه کوچک دسترسی شما به سیستم عامل را غیرممکن کند.

روت کنید

اکنون به طور خلاصه می دانید روت کردن یعنی چه و چه کاربردی دارد. حالا دوست دارید دستگاه اندرویدی خود را روت کنید؟ با روت کردن دستگاه می توانید کارهای مختلفی همچون انتقال فایل دیتای بازی ها به کارت حافظه جانبی، حذف نرم افزارهای سیستمی و تهیه نسخه پشتیبان از تمام برنامه ها همراه با دیتای آنها را انجام دهید.

روش های مختلفی برای روت کردن سیستم عامل اندروید در دستگاه های مختلف وجود دارد که برخی از آنها نیز بسیار پیچیده است. اگر کمی خوش شانس باشید و دستگاهتان جزو معدود موارد با روش روت پیچیده نباشد، می توانید با کمک نرم افزار vRoot بساد گی و با یک کلیک، دستگاهتان را روت کنید.

قدم اول: آماده سازی دستگاه

اولین کاری که برای روت کردن دستگاه باید انجام دهید، فعال کردن USB Debugging در سیستم عامل اندروید است. انجام این کار در نسخه های مختلف اندروید به روش های متفاوتی امکان پذیر است، اما در بیشتر موارد در یکی از این دو روش مورد استفاده قرار می گیرد.

روش اول: از فهرست برنامه ها به Settings مراجعه و از گزینه های موجود بخش Developers Option را انتخاب کرده پس از فعالسازی این گزینه، گزینه USB Debugging را پیدا کرده و علامت چک مارک مقابل آن را به حالت فعال درآورید.

روش دوم: چنانچه گزینه Developers Option در صفحه تنظیمات مشاهده نشود (در اندروید ۴.۲.۲ و بالاتر این گزینه پنهان است) پس از مراجعه به Settings، روی About Phone فشار داده سپس روی Built Number به طور متوالی پنج تا هشت مرتبه فشار دهید.

پس از به نمایش درآمدن گزینه Developers Option، آن را فعال کرده و در ادامه گزینه USB Debugging را نیز فعال کنید.

قدم دوم: دانلود و نصب برنامه

به لینک بروید و آخرین نسخه انگلیسی نرم افزار vRoot را دانلود کنید. (نسخه اصلی این نرم افزار به زبان چینی است، اما نسخه انگلیسی آن نیز برای کاربرانی که با زبان چینی آشنایی ندارند، منتشر شده است)

http: / / goo.gl / kM۵PXB

پس از دانلود نرم افزار، روی آن دوبار کلیک کرده، مراحل نصب برنامه روی هارد دیسک را دنبال کنید تا برنامه روی رایانه شما نصب شود.

قدم سوم: اجرا، اتصال، روت

مطمئن شوید ارتباط رایانه با اینترنت پرسرعت برقرار است. نرم افزار را اجرا و دستگاه خود را توسط کابل یو اس بی به رایانه متصل کرده و روی گزینه Connect Device در نرم افزار کلیک کنید.

منتظر بمانید تا درایورهای دستگاه شما روی رایانه نصب شده و دستگاه توسط نرم افزار شناسایی شود. در صورتی که نرم افزار دستگاه شما را شناسایی کرد، نام آن برای شما به نمایش درخواهد آمد و گزینه Root نیز در سمت راست محیط کاربری برنامه نمایش داده می شود.

توجه: در صورت نمایش داده نشدن نام دستگاه یا فعال نشدن گزینه Root، دستگاه شما توسط نرم افزار شناسایی نشده و انجام عملیات روت توسط این برنامه امکان پذیر نیست.

گزینه Root را فشار داده و منتظر بمانید دستگاه شما به طور خودکار ری استارت شده و گزینه Complete در محیط کاربری برنامه نمایش داده شود.

اکنون دستگاه شما روت شده است. برای اطمینان از صحت عملکرد روت باید در فهرست برنامه های نصب گزینه ای با عنوان SuperSU را مشاهده کنید.

برای اطمینان بیشتر از انجام عملیات روت می توانید از نرم افزار Root Checker نیز کمک بگیرید:
[link]http: / / goo.gl / mH۵XMR[/link]
شما در انجمن پاد عضو نیستید. جهت مشاهده تصاویر و دسترسی به پیوست ها ثبت نام نمایید.
به روز باشید..!!

Paad.ir : مطالب از سایت های معتبر گردآوری شده است.

کلید واژه : شرکت فنی مهندسی پاد ، فنی مهندسی پاد ، شرکت مهندسی پاد ، شرکت پاد ، پاد ...
ارسال پست

بازگشت به “سیستم عامل اندروید”