انواع دوربین های مداربسته تحت شبکه

در اين انجمن ما به مقایسه ، بحث و گفتگو درباره دوربین های مداربسته مي پردازيم.
ارسال پست
آواتار کاربر
سینا یوسفی
Manager
پست: 461
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۳, ۱:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: ایران
تماس:

انواع دوربین های مداربسته تحت شبکه

پست توسط سینا یوسفی »

شرکت پاد : انواع دوربین های مداربسته تحت شبکه

چنانچه در حال طراحی سیستم حفاظت تصویری با استفاده از دوربین های مداربسته برای مکانی هستید که تا کنون هیچ دوربین مداربسته آنالوگ یا دوربین های مداربسته تحت شبکه ای در آن نصب نشده است، بهترین گزینه برای شما استفاده از دوربینهای مداربسته تحت شبکه یا Network camera است. دوربین ها مداربسته شبکه در انواع و مدلها و با کاربرد های متنوعی وجود دارند. با این گوناگونی، امروزه برای هر کاربردی و تقریبا برای هر سیستم با هر اندازه ای می توان دوربین مناسب را یافت.

حتی قوی ترین و نیرومندترین حصارها و موانع به کار گرفته شده در حفاظت‌های پیرامونی قادر به جلوگیری دائمی از نفوذ مهاجمین نخواهند بود. البته حقیقت آن است که اکثر حفاظت‌های پیرامونی چندان قوی و نیرومند نبوده و توانایی مقابله با مهاجمین را ندارند. اگر مهاجمین دارای وقت کافی باشند و مزاحمی نداشته باشند در نهایت قادر خواهند بود که به داخل رخنه کنند و حقیقت تلخ دیگر آن است که هر چه قدر هم که حفاظ‌ها و موانع به کار برده شده ترسناک و تهدید آمیز به نظر رسند باز هم با کمال تعجب می‌بینیم که به سرعت در آنها نیز رخنه می‌شود. اگر گذر از موانع و شکستن آنها سخت باشد، مهاجمین با بالا رفتن از موانع و یا حفر زمین و گذشتن از زیر مانع عبور می‌کنند. در اکثر مکان‌ها مراقبت بیست و چهار ساعته و تمام وقت بر محیط انجام نمی‌گیرد و برای رفع این ضعف نیاز به سیستم‌های الکترونیکی نظارت تصویری احساس می‌شود.

انواع دوربین های تحت شبکه:

۱- دوربین های تحت شبکه ثابت Fixed Network Cameras

این دوربین ها که شامل یک بدنه و یک پایه هستند از نظر شکل ظاهری شباهت بسیاری به دوربین های آنالوگ سنتی دارند. در بعضی از کاربرد ها دیده شدن دوربین و جهت دید آن امری مطلوب است. در چنین کاربردهایی بهترین گزینه استفاده از دوربین های ثابت است. مزیت دیگر این دوربین ها این است که اغلب آنها لنزهای قابل تعویض دارند و می توان لنز دوربین را متناسب با کاربرد آن انتخاب کرد.برای حفاظت از دوربینهای ثابت می توان از Housing و پوشش مناسب استفاده کرد.

2- دوربین های تحت شبکه ثابت دام Fixed Dome Network Cameras

این نوع از دوربینهای مداربسته تحت شبکه که Mini dome هم نامیده می شوند، شامل یک دوربین ثابت نصب شده داخل یک هاوسینگ کروی شکل که اصطلاحا Dome نامیده می شود، هستند. می توان این دوربینها را به راحتی به هر جهت چرخاند و ثابت کرد. مهمترین مزیت آنها این است که ظاهری یکپارچه و مستقل دارند و معمولا این دوربین به گونه ای ساخته می شوند که از دخالت ها و دستکاری های مخرب افراد جلوگیری می کنند و همچنین مانع مشاهده جهت دید دوربین می شوند. با این وجود دوربینهای Fixed dome معمولا لنز قابل تعویض ندارند و اگر تعوض لنز ممکن باشد نیز اندازه لنز با فضای داخل چوشش کروی محدود شده است.

3- دوربین های تحت شبکه PTZ

این نوع از دوربینهای مداربسته تحت شبکه قابلیت حرکت افقی ، عمودی و همچنین زوم اپتیک و دیجیتال بصورت کنترل دستی و اتوماتیک دارند. در حالت کنترل دستی، یک دوربین PTZ می تواند به عنوان مثال در یک محیط فروشگاهی برای تعقیب یک فرد مورد استفاده قرار گیرد این دوربینها جهت دید مشخص دارند و فاقد امکان حرکت ۳۶۰ درجه کامل هستند و برای حرکت اتوماتیک دائمی ساخته نشده اند. زوم اپتیک این دوربینها معمولا بین ۱۸ تا ۲۶ برابر است.

4- دوربین های دام تحت شبکه Network Dome Cameras

این نوع از دوربینهای مداربسته تحت شبکه با دوربینهای دام ثابت مزایای مشترکی دارند، پوشش مستقل و یکپارچه دارند و نقطه دید آنها غیر قابل رویت است. در مقایسه با دوربین های PTZ یک دوربین Dome قابلیت حرکت ۳۶۰ درجه پیوسته دارد و می تواند برای مدت طولانی بدون اینکه آسیبی به مکانیزم حرکت داخل آن برسد چرخش و زوم کند. با دادن نقاطی به عنوان پیش فرض می توان یک Guard Tour به وجود آورد که دوربین بطور پی در پی این نقاط را نمایش خواهد داد. با این کار یک دوربین دام می تواند کاربردی برابر با ده دوربین تحت شبکه ثابت داشته باشد. زوم اپتیک دوربین های دام معمولا بین ۱۸ تا ۳۰ برابر اپتیک است و اما زومهای بالا تر از ۲۰ برابر در محیط خارج به دلیل لرزشهای ناشی از وزش باد غیر قابل استفاده است.

5- دوربین PTZ غیر مکانیکی

با پیشرفت روز افزون دوربینهای تحت شبکه، نوع جدیدی از این دوربینهای تحت شبکه به وجود آمده است که به دوربینهای PTZ غیرمکانیکی معروفند. با استفاده از یک سنسور چندین مگا پیکسلی امکان پوشش ۱۴۰ تا ۳۶۰ درجه محیط اطراف به وجود می آید. مهمترین مزیت این دوربینهای تحت شبکه ، استحلاک بسیار اندک و امکان PTZ فوری آنهاست. بهترین این دوربین ها امروزه دارای CCD های ۳ مگاپیکسلی است .


http://paad.ir
http://paad.ir/forum
کلید واژه : شرکت فنی مهندسی پاد ، شرکت پاد ، فنی مهندسی پاد ، پاد، انواع دوربین های مداربسته تحت شبکه
کانال تلگرام انجمن پاد
https://t.me/paadir

کانال تلگرام اقساطی
https://t.me/beghestid

اخبار و اطلاعیه های فنی مهندسی پاد
http://paad.ir/forum/viewforum.php?f=7
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”